Presentation
Best HR Deal

Hej!


Jag heter Tomas Karlsson och jag startade best HR deal den 1 januari 2020 med ambitionen att få göra skillnad där min kompetens behövs som bäst i stort och smått.  


Min resa började på Ericsson i Visby 1998, uthyrd som PA-konsult och sedan dess har jag varit verksam i roller som HR-partner, HR-specialist, Rekryterare och HR-chef både inom privat och offentlig sektor. I min HR profession har jag arbetat med hela kedjan, från attrahera, rekrytera till underhålla, utveckla och avveckla.


Under senaste 10 åren har jag arbetat mycket med förändringar som intern HR-konsult samt innehaft interims roller i samband med uppbyggnad av nya enheter. Dels som chef för ett HR Servicecenter men också som chef för ett Ekonomicenter inom samma organisation. Jag har även arbetat med förändringar i form av programstyrning för att effektivisera och optimera verksamheter.


Branscher som jag har erfarenhet ifrån representeras av Telekom, IT, Bemmaningsbranchen, Spel, Sjukvård, Anbudsdrivna och Idéburna organisationer. Organisationer som representeras i min yrkesbakgrund är Ericsson (flera bolag), Proffice, MYND, Deloitte & Touche, Mydata automation AB, Svenska Spel, IFS, Tele2, Iris Hadar, Karolinska Universitetssjukhuset, Svenska kyrkan.


För mer information är du välkommen att höra av dig. 
Copyright @ All Rights Reserved